Back to All Events

21 november: 9e NWT conferentie In Levende Lijve

  • Concgrescentrum Corpus 1 Willem Einthovenstraat 2342 ZH Oegstgeest Netherlands (map)

Verandert je bloedsomloop wanneer je een handstand doet? Kun je aan fruit verslaafd raken? Neemt onze smartphone straks de taken van de dokter over? Ontdek het op maandag 21 november tijdens dé landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs. Neem een kijkje aan de binnenkant van je lichaam en ervaar welke bijzonderheden jouw lijf voor je verborgen houdt. Zoek uit hoe mensen verouderen en wat je allemaal aan je eigen lijf kunt meten in de klas. Je hebt de keus uit 36 praktische workshops en inspirerende lezingen, die midden in het museum Corpus worden gegeven. Je maakt een speciale reis door je lichaam en krijgt lesideeën mee naar huis die je direct kunt inzetten in de klas.

Creative Kids Concepts is ook dit jaar weer aanwezig met de Techniek Torens!

Locatie: Congrescentrum Corpus, Reis door de mens in Oegstgeest
De NWT-conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Instituut voor Biologie.