Back to All Events

21 september, BS De Westbroek in Velserbroek, Workshop Onderzoekend & Ontwerpend leren met de Techniek Torens en workshop 21st Century Skills met de Pittige Plus Torens

  • BS De Westbroek 201 Platbodem Velserbroek, NH, 1991 NN Netherlands (map)

Onderzoekend en Ontwerpend leren met de Techniek Torens 

Tijdens deze workshop krijg je praktische tools aangereikt waarmee je eenvoudig Onderzoekend en Ontwerpend Leren introduceert in het wetenschap- en techniekonderwijs op jouw werkplek. Van de theorie naar de klassenpraktijk met concrete lessen, materialen en een digitale leeromgeving. 

21st Century Skills met de Pittige Plus Torens 

Wil je voor de slimste leerlingen uitdagend en passend onderwijs in je basisschool organiseren? Daag deze leerlingen dan structureel uit op hun eigen niveau. Leer ze leren volgens het TASC-model en ontwikkel optimaal de 21st Century Skills! Leerlingen werken met creatieve open opdrachten aan het verbeteren van hun leer- en werkstrategieën. Ze leren plannen en zichzelf te verdiepen in een onderwerp, onderzoeken, ontwerpen, testen en verbeteren, samenwerken en zelf hun idee te realiseren en te presteren in een concreet eindproduct.