Back to All Events

Webinar Pittige Plus Torens - Verrijking in de basisschool

Deze webinar is speciaal bedoeld voor mensen die zich oriënteren op hun meer- en hoogbegaafdenonderwijs in het algemeen of op de Pittige Plus Torens in het bijzonder.

We gaan in het webinar samen aan de slag om effectief en op een leuke manier te leren hoe we de meer- en hoogbegaafde leerlingen in de basisschool kunnen verrijken. Dit doen we aan de hand van 'de Pittige Plus Torens' - onze methode voor meer- en hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs. De Pittige Plus Torens is een verrijkingsmethode voor in het basisonderwijs waarin leerlingen zelfstandig (samen)werken aan open, creatieve projecten waarin leren-leren centraal staat. De projecten doen een beroep op hun hogere orde denkvaardigheden en de executieve functies worden ontwikkeld waardoor de leerlingen gaan groeien in hun persoonlijke leerhouding.

Kortom: heel veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen tijdens het webinar.

Schrijf je hier in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Op de dag van de webinar ontvang je een link om het webinar te kunnen bekijken.

Na afloop ontvang je gratis inzage in de digitale teamcursus Verrijkingsonderwijs - behorend bij de Pittige Plus Torens.