Banner+DTT+0117-01 (1).png
Pittige+Plus+Torens.png
Het+KunstKabinet (1).png

Win € 25,- korting in de webshop met jouw foto’s

Heb jij ook zoveel mooie en leuke foto’s van blije kinderen die bezig zijn met de experimenten en projecten uit de Techniek Torens, de Pittige Plus Torens of Het KunstKabinet? Dan zijn we heel benieuwd! Als je de foto’s met ons deelt*, kun je nu € 25,- korting winnen op jullie eerstvolgende (na)bestelling in onze webshop, ckcwebshop.com.

De mooiste foto’s en de winnaars zullen in de volgende nieuwsbrief (na de herfstvakantie) bekend gemaakt worden. Foto’s inzenden kan tot 19 oktober 2019. We zien jullie foto’s graag tegemoet.

Leren met hoofd, hart en handen in de basisschool!

Leren door te doen: Maak Ontdekkend en handelingsgericht leren concreet in uw basisschool! De Techniek Torens, De Pittige Plus Torens en Het KunstKabinet doen een appèl op het creatieve denken en doen, het zelf maken en het samenwerken bij uw leerlingen. Leren door te doen! Dat is spannend, uitdagend en leerzaam. Het draagt bij aan een rijke en actieve leeromgeving.

Gemak dient de mens! Onze Talent Torens zijn stuk voor stuk laagdrempelig en voor iedere leerkracht eenvoudig in te zetten. Alle lesactiviteiten zijn voorzien van zowel digitale leeromgeving als complete leskisten met materialen en lesbladen voor de leerlingen. Zo kunnen de leerlingen direct zelfstandig (in groepjes) aan de slag!

*Actievoorwaarden Foto-actie

  • Door op het opsturen van de foto’s stemt u er in mee in, dat Creative Kids Concepts de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden.

  • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een fotoactie

  • Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Creative Kids Concepts het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.

  • De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

  • Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je foto’s hebt gestuurd met de gevraagde gegevens.

  • Door het opsturen van de foto’s gaat u akkoord met de actievoorwaarden.