Speciaal voor eigenaren van Het Ontdekkasteel:

Zoals u weet is de oude organisatie achter Het Ontdekkasteel gestopt met het updaten en naleveren van materialen. Sinds 2016 heeft CKC dit traject van hen overgenomen en kunnen scholen die Het Ontdekkasteel hebben de meeste verbruiksmaterialen nabestellen in onze webshop.

Echter, bij Het Ontdekkasteel ontbreekt een digitale leeromgeving en een leerlijn Onderzoekend en Ontwerpend leren. Ook ontbreekt ICT & Leren Programmeren. De lessen van De Techniek Torens zijn wel voorzien van een digitale leeromgeving op ckcportal.com. Daarnaast is een leerlijn Onderzoekend en Ontwerpend leren uitgewerkt in De Techniek Torens én is de bovenbouw sinds kort voorzien van een lessenserie 'ICT & Leren programmeren'.

Tijd om uw techniekonderwijs een flinke opfrisser te geven! Vervang nu de inhoud van uw Ontdekkasteel voor het gehele lesconcept van De Techniek Torens! Daarvoor hebben we deze speciale update gemaakt!

Met onze speciale update heeft u in één klap alle moderne lessen van De Techniek Torens, de teamcursus 'leren Onderzoekend en Ontwerpend Leren met De Techniek Torens' en toegang tot de leerlingen- en leerkrachtenportal voor een bedrag van € 4.750,- inclusief BTW. 

jongens duimpje.png